Eigen YouTube kanaal


Benieuwd hoe een ASMR Hoofdmassage verloopt? Klik dan op de foto van de sessie die je graag wilt zien. Je wordt dan doorgelinkt naar het YouTube kanaal van ASMR Hoofdmassages door Nienke. Meerdere video's volgen, dus abonneer je snel!

ASMR Hoofdmassage Bertemu

ASMR Hoofdmassage Tekanan

ASMR Hoofdmassage Rambut

ASMR Hoofdmassage Muka


Wist je dat kijken naar een ASMR Hoofdmassage ontspannend en rustgevend kan werken?
Probeer het maar eens..


Recensies

Kim: "Ik heb vorige week voor het eerst bij Nienke een ASMR Hoofdmassage gehad, ze heeft haar ruimte rustgevend en sfeervol ingericht, eenmaal zittend in de stoel begint gelijk de ontspanning, ze strijkt de rust over je heen en je vergeet echt even alles om je heen. 50 minuten een heerlijk moment voor jezelf, ik kom zeker terug." 

Jolanda: "Vanavond een heerlijke ontspannende hoofdmassage gehad. Ontspannen was ik zeker, af en toe viel ik even weg haha. Het is voor herhaling vatbaar."

Nicky: "Heel fijne ervaring, ik zou iedereen deze ervaring gunnen. Voor mij was het ook totaal iets nieuws, ken wel gewone massages maar dit is wel iets heel anders, vraag het aan Nienke, of kijk haar video's. Zij legt het perfect uit wat het precies is."

Leonie: "Ken je dat gevoel als de kapper je tijdens het wassen een heerlijke hoofdmassage geeft, je heerlijk ligt te genieten en ze zegt... ‘zo je mag weer terug naar je stoel!’ (Weg ontspanning!) Hoe lekker zou het zijn als je 50 min. lang een hoofdmassage krijgt en dan ook nog je gezicht en je nek/schouders hierin meegenomen worden! En dat heerlijk in een mooie ruimte met een ontspannend muziekje erbij, alles geheel in het thema ‘Bali’. Even een moment echt voor jezelf! Deze bijzondere ervaring heb ik  bij Nienke mogen ervaren! Ik kende deze ASMR behandeling nog niet, maar het was heerlijk! Echt de moeite waard om een keer te proberen! Nienke heeft een hele relaxte houding waarbij je je snel op je gemak voelt! Dus gun jezelf, vooral in deze tijd, een moment van ontspanning en plan een behandeling in!" 

Diana: "Een echte aanrader, en beslist voor herhaling vatbaar! Door de zachte hoofd-, nek-, gezichts- en schoudermassages, gebruik van geuren, rustige muziek en zachte geluiden komt zelfs het drukste hoofd tot ontspanning. Helemaal zen!"

Miriam: "Als je even denkt ik heb er genoeg van en je wil gewoon eens wat anders. Een ASMR Hoofdmassage is echt heerlijk! Dank je Nienke, het was voor de lockdown, maar ik kan het iedereen aanraden nu de lockdown voor jou weer over is."

Bianca: "Je komt binnen in een mooie en ingerichte ruimte. Door de geur en muziek kom je al tot rust en dan moet de massage nog beginnen. Ik heb een heerlijke hoofdmassage gehad. Zeker een aanrader voor als je even helemaal tot rust wilt komen."