Nienke: expert in ASMR Hoofdmassages


Uniek, Nienke, Rheden, Arnhem

Ik ben Nienke, expert op het gebied van ASMR Hoofdmassages!

Ook ben ik trotse moeder van een heerlijke dochter. En daar ligt de oorsprong van het ontstaan van ASMR Hoofdmassages door Nienke! Tijdens mijn zwangerschap lag ik namelijk vaak wakker van de pijn. Mijn hoofd zat ook vol met gedachten en tot rust komen lukte niet. Ik keek daarom ‘s nachts naar video’s op Youtube en vond een video waarin iemand een soort ASMR Hoofdmassage kreeg. Ik had geen idee wat ASMR betekende, maar zag een vrouw die volledig ontspande. Er werd ook veel tijd besteed aan het borstelen en masseren van haar haren en terwijl ik dit keek werd ik rustig en slaperig. 


Op een gegeven moment zocht ik een salon waar ik zelf een zoiets kon boeken. Ik verwachte een aantal keuze's, maar vond alleen ASMR filmpjes en informatie over ASMR. Ik leerde dat ASMR een breed begrip is en dat het mij om de rustige hoofdmassage in combinatie met ASMR triggers ging. Maar helaas, nergens een salon waar ik zo'n massage kon boeken. 


Nadat mijn dochter was geboren ontstond er l
angzaam een concreet plan: zelf de combinatie van hoofdmassages en ASMR triggers gaan aanbieden! En sinds november 2020 is mijn salon in Balinese sfeer met de naam ASMR Hoofdmassages door Nienke open! Klanten gaan ontspannen naar huis en geven positieve reviews. Een aantal vind je op deze site of lees ze allemaal op mijn Google pagina.


Daarnaast heb ik alle sessies die je kunt boeken gefilmd. Je vind ze op het YouTube kanaal van ASMR Hoofdmassages door Nienke! Meerdere video’s volgen, houd hiervoor de 'binnenkort' pagina in de gaten of volg mij op social media.