ASMR Hoofdmassages 

Wanneer heb je voor het laatst diepe ontspanning ervaren?

In dé enige salon in Nederland waar hoofdmassages en ASMR triggers worden gecombineerd kun je diepe ontspanning 
ervaren! Wanneer je last heb van stress, een hoofd vol gedachten of hoofdpijn helpt een ASMR Hoofdmassage je tot rust te brengen. De rest van je lichaam ontspant vanzelf mee, waardoor je 's nachts lekker slaapt. De ontspanning werkt vaak nog een paar dagen door. 


Take time to make your soul happy


Kippenvel bij de kapper?

Of als iemand je haar borstelt? Dat zijn voorbeelden van ASMR ervaringen. ASMR is te beschrijven als een tintelend gevoel, een soort kippenvel in je hoofd, dat begint op je achterhoofd en zich kan uitstrekken langs je nek en rug. De afkorting ASMR staat voor Autonomous Sensory Meridian Response. Dit is de wetenschappelijke term voor een ontspannende reactie die je kan voelen bij bepaalde geluiden, geuren of aanrakingen. 

Wat kan je verwachten?

Een ASMR hoofdmassage zorgt voor diepe ontspanning, even alles kunnen loslaten en genieten van het moment. De aanmaak van endorfine en oxytocine wordt gestimuleerd, wat maakt dat de stress in je lichaam minder wordt en je geluksgevoel stijgt. Tevens bevordert het de nachtrust en kan het helpen bij sombere gevoelens, angststoornissen, eenzaamheid en hoofdpijnklachten. In de unieke sessies worden hoofdmassages en verschillende ASMR triggers gecombineerd met als gevolg dat je diepe ontspanning ervaart. Je hersengolven nemen namelijk af en gaan naar het delta-niveau. Je hersenen ervaren dit niveau als diepe slaap, maar je slaapt niet. Wel ben je even niet zo bewust van de tijd en ruimte, al merk je wel dat je een ASMR hoofdmassage krijgt. Dit maakt dat je het gevoel krijgt in het hier en het nu te zijn, een moment van pauze, waarbij je steeds dieper wegzakt in de ontspanningsmodus. 

Bekijk hier een voorbeeld sessie: 


Het verschil met andere massages en gentle hairplay

Elke sessie bestaat uit de unieke combinatie van een hoofdmassage en ASMR triggers. Daarnaast zijn de aanrakingen rustig en zacht. In elke sessie is gentle hairplay een terugkerende ASMR trigger. Gentle hairplay is een soort haarmassage, waarbij je haren langzaam worden geborsteld en gekamd. Door tevens rustig met de handen door je haren te gaan en er zacht aan te trekken wordt je hoofd ontspannen en kalm. Door de verscheidenheid aan borstels en kammen in de salon is gentle hairplay geschikt voor alle haarsoorten, kort of lang! Tevens worden er tijdens de sessies andere ASMR triggers gebruikt. Denk hierbij aan fijne geuren, zachte geluiden zoals een regenstok en andere ASMR tools zoals een massagespin, Gua Sha stenen en een massagegriffel. 


Extra info


Tijdens een sessie zit of lig je op een luxe wellnessbank. Deze is voorzien van verwarming en kan helemaal aangepast worden aan jouw wensen. Zo kun je volledig comfortabel toegeven aan de ontspanning. Je vindt de salon in Rheden, dichtbij Arnhem. Er is airco, gratis parkeergelegenheid en betalen kan contant of via een betaalverzoek. 

Openingstijden 
Donderdag: 19:30 - 22:00
Vrijdag: 9.00 - 12.15 & 19:30 - 22:00
Zaterdag: 9.00 - 12.15 & 13.00 - 15.30


Gebruik van oliën 


Tijdens de massages gebruik ik pure amandelolie van BeriVita. Liever geen amandelolie? Dan masseer ik met pure avocado olie. Beide oliën zijn onbewerkt, zuiver en puur. Dat betekend geen parabenen of andere chemische hulpstoffen. Met als resultaat een zijde zachte huid die soepel en verzorgd aanvoelt.


Etherische oliën 
Als ASMR trigger gebruik ik ook geurenmisten. Hierin zitten etherische oliën van sustOILable in verwerkt. Deze worden gemaakt van verschillende delen van de plant: bloem, zaad, vrucht, blad, stengel, bast, hout of hars. Ook alle etherische oliën zijn puur en onbewerkt.


Kies hier welke sessie bij jou past:

(women only)

Bertemu - Kennismaken


Bertemu betekend kennismaken in het Indonesisch. Bij deze ASMR hoofdmassage maak je namelijk kennis met de unieke combinatie van een ontspannende hoofdmassage en ASMR triggers. De sessie is een verkorte versie van de
Rambut - Haren. Tijdens de sessie zit je op de luxe wellnessbank. De focus ligt op het rustig en zacht masseren van de achterkant van je hoofd en schouders*. Tevens worden er ASMR triggers toegevoegd zoals gentle hairplay**, geurenmist en geluiden.

 

Kosten: €40,-
Duur: 35 minuten***


Bekijk hier een Bertemu sessie


Tekanan - Druk


Tekanan betekend druk in het Indonesisch. Bij deze ASMR hoofdmassage ligt de focus namelijk op drukpunten in je gezicht en rustige strekkingen van de nekspieren. Tijdens de sessie lig je op je rug op de luxe wellnessbank. Op rustige en zachte wijze wordt je gezicht, hals en decolleté gemasseerd met olie*. Tevens worden er ASMR triggers toegevoegd zoals gentle hairplay**, geurenmist, zachte geluiden, een jadekam en zachte make-up kwasten. Tijdens deze sessie zak je weg in een diepe ontspanning.

 

Kosten: €55,-
Duur: 50 minuten***

Bekijk hier een Tekanan sessie


Rambut - Haren


Rambut betekend haren in het Indonesisch. Bij deze ASMR Hoofdmassage ligt de focus namelijk op de achterkant van je hoofd, haren en schouders. Tijdens de sessie start je zittend op de luxe wellnessbank en eindig je liggend op je rug. Op rustige en zachte wijze worden je gezicht, nek en schouders met olie gemasseerd*, waarbij ook een massagegriffel en een haarspin worden gebruikt. Tevens worden er ASMR triggers toegevoegd zoals geurenmist, zachte geluiden en uitgebreide gentle hairplay**. Deze sessie zorgt gegarandeerd voor ontspanning. 

Kosten: €60,-
Duur: 55 minuten***

Bekijk hier een Rambut sessie


Muka - Gezicht


Muka betekend gezicht in het Indonesisch. Bij deze ASMR Hoofdmassage ligt de focus namelijk op je gezicht, hals en decolleté. Tijdens de sessie lig je op je rug op de luxe wellnessbank. Op rustige en zachte wijze wordt je met olie gemasseerd*, waarbij ook jade rollers, gua sha stenen en een lavendel oogkussen worden gebruikt. Tevens worden er ASMR triggers toegevoegd zoals gentle hairplay**, een haarspin, geurenmist en zachte geluiden zoals een regenstok. Langzaam zul je
steeds verder wegzakken in een diepe ontspanning. 

Kosten: €65,-
Duur: 60 minuten***

Bekijk hier een Muka sessie


Melepaskan - Loslaten


Melepaskan betekend loslaten in het Indonesisch. Bij deze ASMR Hoofdmassage ligt de focus namelijk op het loslaten van spanningen, gedachten en gevoelens. Tijdens deze extra lange sessie start je l
iggend op je buik op de luxe wellnessbank en eindig je op je rug. Op rustige en zachte wijze wordt je bovenrug en gezicht met olie gemasseerd*, waarbij ook een massageknoest en zachte make-up kwasten worden gebruikt. Tevens worden er ASMR triggers toegevoegd zoals gentle hairplay**, geurenmist en zachte geluiden. De sessie wordt afgesloten met een verzorgend masker. Ultieme ontspanning gegarandeerd.

Kosten: €70,-
Duur: 65 minuten***

Bekijk hier een Melepaskan sessie

* Pure avocado- of amandelolie van Berivita en etherische oliën van sustOILable. 
** Gentle hairplay is een soort haarmassage en is geschikt voor alle haarsoorten.
*** De aangegeven tijd is inclusief opstart- en afrondtijd.